Neem me bij de hand!

De afgelopen weken is er aan de hand van feedback van de gebruikers gewerkt aan verschillende nieuwe functionaliteiten en het gebruiksgemak van de ByDeHand applicatie. In deze blog lees je over een van de nieuwe functies op het platform: Neem me bij de hand.

Met de vernieuwde neem me bij de hand functie is het aanvragen van analyses en offertes een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker geworden. Ook kun je nu sneller en makkelijker navigeren door de applicatie of je documenten uploaden. Zodra je inlogt krijg je een neem me bij de hand pop-up melding. Vervolgens kies jij een van de modules waarbij je graag uitleg of hulp zou willen. Nadat je je keuze hebt gemaakt krijg je in een paar overzichtelijke stappen te zien welke acties je kunt ondernemen en hoe het in z’n werk gaat. Natuurlijk kun je ook meteen documenten uploaden of een offerte aanvragen.

Benieuwd hoe het eruitziet of hoe het werkt? Log in op de applicatie en neem een kijkje!

Heb jij ideeën voor verbeterpunten van de neem me bij de hand functie? Laat dan een reactie achter in deze blog of mail naar Info@ByDeHand.eu.