‘Op een eenvoudige en overzichtelijke manier je belangrijke documenten en papieren bewaren, je bezittingen beheren én tegelijkertijd besparen. In dit digitale tijdperk moet dat toch mogelijk zijn? Dat vonden wij ook.’

Daarom zijn we met ByDeHand gestart.

Waar wij voor staan

Met ByDeHand houd je eenvoudig je persoonlijke en financiële zaken op orde. Hiervoor betaal je €2,50 per maand en dat is de enige inkomstenbron van ByDeHand. Zo blijven we onafhankelijk, objectief en blijft jouw data van jou. ByDeHand ontvangt dus geen andere vergoedingen en je krijgt geen (ongevraagde) advertenties. Ook zal ByDeHand jouw gegevens nooit delen of verkopen aan derden.

Een positieve maatschappelijke impact is onderdeel van onze missie. Daarom zetten wij het ByDeHand-platform in als hulpmiddel om de financiële zelfstandigheid en zelfredzaamheid van kwetsbare groepen te bevorderen. Zo blijft ByDeHand onder andere voor jongeren tot en met 25 jaar altijd gratis! Bij het steunen van deze kwetsbare groepen (waaronder ook ouderen en mensen in de schuldhulpverlening) werken wij samen met verschillende maatschappelijke partners.

Strategische partners

ByDeHand gelooft in de kracht van samenwerking en werkt daarom nauw samen met een aantal belangrijke strategische partners. Door het bundelen van onze krachten zijn we in staat onze maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Stichting CAV is een maatschappelijke organisatie die zich, op ondernemende wijze, richt op financiële zorgverlening en (financiële) zelfredzaamheid in de maatschappij en daarbij innovatie in de sector wil stimuleren.

 

TeamAlert is al sinds 2000 de belangenbehartiger voor alle jongeren in Nederland. De droom van de organisatie is dat alle jongeren gelukkig, veilig en gezond door het leven kunnen gaan. TeamAlert richt zich op drie kernthema’s; Gezondheid, (verkeers)Veiligheid en Geldzaken.

Ons maatschappelijk initiatief wordt gesteund door:

Ons team

René van Dijk
Chief Operating Officer
LinkedIn
Paul Kuijpers
Chief Commercial Officer
LinkedIn
Ed Bras
Technisch adviseur
LinkedIn
Robin Martens
Analist
LinkedIn
Adriaan Dekkers
Analist
LinkedIn
Michael Verdegaal
Backend Developer Intern
LinkedIn
Leon van Lange
Raad van advies
LinkedIn
Maarten Rutgers
Raad van advies
LinkedIn
bydehand logo
Top