Veiligheid

Waar staan wij voor?

Als gebruiker van ByDeHand vertrouw je ons je persoonlijke documenten toe. Jouw vertrouwen is voor ons de allerhoogste prioriteit, en daarom beschouwen wij het als onderdeel van onze service om jouw informatie optimaal te beschermen tegen verlies, diefstal of ongeoorloofd gebruik. Op deze pagina lees je hoe wij hiervoor zorgen en zie je ook wat je zelf kan doen.

Hoe houden wij ByDeHand veilig?

Wij hebben verschillende maatregelen genomen zodat jouw account ook alleen voor jou toegankelijk is.

Opslagveiligheid
De documenten die worden geüpload via ByDeHand worden bewaard op Amazon Web Services. Amazon is met dit onderdeel de wereldwijde marktleider in clouddiensten, en biedt optimale veiligheid en continuïteit.  De Amazon-servers waar wij ons platform op hosten staan in Ierland. De servers staan in moderne datacenters die zijn voorzien van alle mogelijke maatregelen die ervoor zorgen dat jouw documenten snel en veilig bereikbaar zijn, op ieder moment van de dag.

Privacy
Tijdens de registratie leg je enkele persoonlijke gegevens vast, waaronder bijvoorbeeld je emailadres. Deze informatie wordt beveiligd en versleuteld opgeslagen op het platform ByDeHand en wordt uitsluitend gebruikt voor administratieve doeleinden tussen ByDeHand B.V. en jijzelf. ByDeHand voldoet aan de ISO 27001 Information security management standaard en is daarnaast HIPAA conform. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, zie onze pagina over privacy.

Verbinding
Wanneer je inlogt op jouw ByDeHand-account wordt er een beveiligde verbinding opgezet tussen jouw computer en die van ByDeHand, gebruikmakend van SSL (Secure Socket Layer). Je kunt dit zien aan het slotje in de statusbalk van jouw internetbrowser. Op die manier worden je inloggegevens eerst versleuteld voordat ze worden verstuurd.

Hoe zorg je zelf dat je gegevens veilig blijven?

Emailadres & wachtwoord
Om op ByDeHand te kunnen registreren en inloggen kun je gebruik maken van het e-mailadres dat je dagelijks gebruikt in combinatie met een zelfgekozen wachtwoord. Hier zijn enkele tips die de beveiliging optimaal houden:

  • Gebruik een e-mailadres waartoe je altijd toegang hebt. Gebruik dus geen tijdelijke emailadressen die op den duur kunnen verlopen, zoals een emailaccount van je school of universiteit.
  • Kies een wachtwoord dat zich niet makkelijk laat raden.
  • Kies een wachtwoord bij voorkeur als combinatie van cijfers, (hoofd)letters en leestekens.
  • Wissel regelmatig van wachtwoord en bewaar nooit je wachtwoord op een device waar anderen ook toegang toe hebben.
  • Gebruik een uniek wachtwoord, dat je niet bij andere online services gebruikt.

Tweestapsverificatie
Als je tweestapsverificatie instelt voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je account, waardoor hackers aan je gebruikersnaam en wachtwoord niet genoeg hebben. Bij tweestapsverificatie wordt er een toegangscode naar jouw telefoon gestuurd, die je naast je wachtwoord nodig hebt om te kunnen inloggen.

Op jouw accountpagina kun je de tweestapsverificatie aanzetten. Hiervoor is je mobiele telefoonnummer vereist. De eerstvolgende keer dat je inlogtop ByDeHand zal je naast je reguliere inloggegevens een sms-bericht ontvangen met een toegangscode. Vul deze code in tijdens de inlogprocedure om toegang te verkrijgen tot je ByDeHand-account.

bydehand logo

JOUW PERSONAL ORGANIZER

Top